Basiscursus ‘Oog voor honden’ – Privé-lessen

Hartelijk welkom bij de Basiscursus 'Oog voor Honden'!

Hartelijk welkom bij de Basiscursus ‘Oog voor Honden’!

We zijn verheugd dat je hebt besloten om deel te nemen aan deze cursus. Deze cursus bestaat uit tien inspirerende praktijklessen op onze hondenschool, waar we samen zullen werken aan de fundamenten van begrip en samenwerking tussen jou en je hond. Daarnaast hebben we een evaluatie om te zien hoe ver je bent gekomen.

Maar dat is niet alles. In onze e-learning vind je waardevolle inzichten, tips en informatie om je te ondersteunen in je leerproces. Hier kun je gedetailleerde stap-voor-stap video’s vinden van alle praktijkoefeningen, zodat je kunt oefenen en groeien in je eigen tempo.

Onze instructeurs staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. We streven ernaar om deze cursus niet alleen informatief, maar ook leuk en boeiend te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt. We kijken ernaar uit om je en je hond te verwelkomen in de Basiscursus ‘Oog voor Honden’ en om samen met jullie een sterke basis te leggen voor een geweldige relatie.

Veel plezier en succes!

Toegang tot de e-learning: 1 jaar

Cursus Inhoud

Uitklappen

Introductie

Theorie
Praktijk
Oefeningen
1 of 2
Niet ingeschreven
€ 450,00

Cursus Includes

  • 29 Delen
  • 119 Onderdelen
  • 13 Quizzen
error: Op deze tekst berust copyright!