Vervolgcursus ‘Gehoorzaamheid 3’

Welkom bij de Vervolgcursus 'Gehoorzaamheid 3'

Welkom bij de Vervolgcursus ‘Gehoorzaamheid 3’!

Gefeliciteerd, je bent nu bij het volgende niveau van gehoorzaamheidstraining voor jou en je hond beland! In ‘Gehoorzaamheid 3’ gaan we de laatste stappen zetten naar een nog betere gehoorzaamheid en samenwerking met je trouwe metgezel.

Na het succesvol afronden van ‘Gehoorzaamheid 2’ ben je klaar voor de meest uitdagende en lonende fase van de training. Deze cursus bouwt voort op de solide basis die je in eerdere niveaus hebt gelegd en omvat geavanceerde oefeningen en technieken om de gehoorzaamheid van je hond naar een hoger niveau te tillen.

In ‘Gehoorzaamheid 3’ zullen we werken aan combinatie-oefeningen, zit & wacht – hier met onderbreking, zit tijdens volgen, af & blijf – uit zicht. We dagen zowel jou als je hond uit om te groeien en te excelleren.

Onze ervaren instructeurs zullen je gedurende 10 intensieve praktijklessen van 50 minuten begeleiden, en je kunt in de e-learningomgeving aanvullende informatie en uitdagende huiswerkopdrachten vinden om je voor te bereiden op elke les.

Laten we samen de reis naar het volgend niveau van gehoorzaamheid en plezier beginnen in de Vervolgcursus ‘Gehoorzaamheid 3’!

Toegang tot de e-learning: 1 jaar

Niet ingeschreven
€ 145,00

Cursus Includes

  • 11 Delen
  • 1 Quiz
error: Op deze tekst berust copyright!