Puppy Stuif In – Privé-lessen

Welkom bij de Puppy Stuif In Privé-Lessen!

Gefeliciteerd met je inschrijving voor onze Puppy Stuif In Privé-Lessen. Je hebt de eerste stap gezet op een spannende reis naar het begrijpen en opvoeden van je pup. Deze cursus biedt een unieke combinatie van praktijklessen op onze hondenschool en waardevolle online e-learning.

Tijdens de praktijklessen kunnen jij en je pup zich verheugen op vijf boeiende themalessen die de basis leggen voor een sterke band en een goed begrip van je hond. We zullen werken aan socialisatie, leerprocessen, balans en coördinatie, spelen en verzorgende handelingen. Samen zullen we ontdekken, leren en plezier hebben. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het aanleren van belangrijke vaardigheden en het versterken van de band met je trouwe metgezel.

De e-learning is een waardevolle aanvulling op de praktijklessen. Hier vind je inzichten, tips en informatie die je kunnen helpen bij de training en opvoeding van je pup. Je kunt deze bron raadplegen op je eigen tempo en waar en wanneer het jou uitkomt.

We zijn verheugd dat je hebt gekozen voor de Puppy Stuif In cursus en kijken ernaar uit om samen met jou en je pup aan de slag te gaan. Laat dit avontuur beginnen!

Veel plezier en succes!

Toegang tot de e-learning: 1 jaar

Niet ingeschreven
€ 195,00

Cursus Includes

  • 12 Delen
  • 10 Onderdelen
error: Op deze tekst berust copyright!