Basiscursus ‘Oog voor honden’ – Online

Welkom bij de Online Basiscursus 'Oog voor Honden'!

Welkom bij de Online Basiscursus ‘Oog voor Honden’!

We zijn verheugd dat je hebt besloten om deel te nemen aan deze zelfstandige cursus, die je in staat stelt om in je eigen tempo te leren en te groeien in je kennis en begrip van je trouwe viervoeter.

Deze online cursus biedt gedetailleerde stap-voor-stap video’s van alle praktijkoefeningen, zodat je kunt oefenen en ontdekken op een manier die het beste bij jou en je hond past. Hoewel er geen instructeurs aanwezig zijn, staan we klaar om je te voorzien van waardevolle informatie en tips die je zullen helpen bij het opbouwen van een sterke band met je hond.

We streven ernaar om deze cursus niet alleen informatief, maar ook boeiend en lonend te maken. Je zult merken dat het begrijpen van de behoeften van je hond en het werken aan jullie relatie een lonende ervaring kan zijn.

Als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je te begeleiden in de Online Basiscursus ‘Oog voor Honden’ en om je te ondersteunen op je reis naar een betere band met je hond.

Veel plezier en succes!

Toegang tot de e-learning: 1 jaar

Cursus Inhoud

Uitklappen

Introductie

Theorie
Praktijk
Deel Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps
Oefeningen
Veel voorkomende problemen
Niet ingeschreven
Online - € 150,00

Cursus Includes

  • 29 Delen
  • 119 Onderdelen
  • 9 Quizzen
  • Cursus Certificate
error: Op deze tekst berust copyright!